Borászatok borpincék párásítás

Az iparipar.hu rendszerek használata rengeteg előnnyel jár a borospincék termelékenységének fokozásában. Használatával egyszerűen szabályozható a páratartalom és a hőmérséklet.
Az alacsony páratartalom miatt a fahordók kiszáradnak, ez minőségi és anyagi veszteséget okoz, nem beszélve a termelési időről. Használatával megakadájozható a borok természetes párolgása is.
Emellett a mai modern módszerek elterjedésével, mint amilyen az irányított erjesztéses technológia is, a mesterséges hűtés mind fontosabb szerephez jut a bortermelés folyamatában. A hagyományos hűtési technológiákkal szemben nagyságrendekkel kisebb a működtetési költség. 

Tehát borászatokban is nagy szerepet játszik a páratartalom, párásítás ez az ipari tevékenység is megköveteli a páratartalom növelését. Párásításhoz nélkülözhetetlent társ az iparipara.hu. Használjon Ön is iparipara.hu rendszert. Az első az ipari párásításban!

  • Párásító rendszerünk működése
    (kattints a képre)